02.09.2015 | Petra
Hovorí sa, že kto skúsil domáce pesto, už nechce žiadne iné. K doma vyrobeným veciam máme navyše úplne iný vzťah, ako ku kupovaným, aj keď sú pracnejšie :). Skúste si doma vyrobiť vlastné pesto, ktoré sa hodí nielen na cestoviny, ale napríklad aj ako lahodný dressing k rôznym jedlám, alebo pokojne ako omáčka alebo marináda. Obrovskou výhodou je veľmi jednoduchý postup, ktorý zvládne naozaj každý:
Potrebujeme:
Postup prípravy:
Všetky ingrediencie dáme do mixéru (alebo mažiara) a mixujeme. Je to veľmi ľahké pesto, ktorého chuť môžete doladiť použitím thajskej bazalky alebo koriadnra - dosiahnete veľmi zaujímavú chuť ;-)
Zpět
Fascinuje vás ázijská kuchyňa rovnako ako nás?
Poďte sa s nami dozvedieť viac o príprave jedál, používaných surovinách, podelíme sa o tipy od našich šéfkuchárov a o zákulisné pikantnosti z našej kuchyne. Zaujíma nás aj váš názor a skúsenosti.
Vitajte :)