14.06.2018 | Sushilover
Novinky v menu sme vám chceli priniesť naozaj v každej kategórii a tak sa aj stalo. Zmenou prešli aj naše malé šalátiky a dezerty.
SALADS
Novinku máme aj v kategórii malých šalátov. Ku už známemu Wakame z morských rias a nakladanej zeleniny a Kimchi, fermentovanému kórejskému šalátu z čínskej kapusty a chilli, sme pridali tretí. Coleslaw je veľmi obľúbeným šalátom po celom svete. Pripravuje sa z bielej a červenej kapusty, mrkvy a cibule. To, čo však robí každý coleslaw výnimočným, je dresing. Ten náš je kombináciou majonézy, kyslej smotany a jarnej cibuľky. Indické chute sme do neho dostali vďaka pridaniu rímskej rasce a horčičného semienka.
SWEETS
Každé dobré jedlo končí niečím sladkým a tak máme na výber tri dezerty, aby si každý u nás prišiel na svoje. Milovníkov čokolády určite potešia obľúbené Brownies s lieskovými orieškami a čerstvými malinami, ktoré pre nás pečie náš mladší brat Kitchinn.
Ak máš radšej ľahšie a menej sladké dezerty, tak jemne kyslý Chocolate yogurt bude tvoj favorit. Je z bieleho gréckeho jogurtu a mliečnej čokolády. Navrch dávame čerstvé čučoriedky, jahody a hoblinky bielej čokolády.
Ak sa ti žiada aj v dezertoch pokračovať v exotických chutiach, tak Rice pudding bude pre teba to pravé orechové. Jazmínovú ryžu najprv uvaríme v mlieku a potom zmiešame so želé, snehom z vaječných bielok a šľahačkou. Pridáme sladké mango, ktoré chuťovo kontrastuje so slanými arašidmi.
Postupne sme ti v štyroch článkoch predstavili všetky novinky v našom menu. Dúfame, že sme ťa dostatočne navnadili a zopár ich vyskúšaš. :) Daj nám potom vedieť ako ti chutilo. Sleduj nás a ozvi sa nám na našom facebooku alebo instagrame.
ZpětFascinuje vás ázijská kuchyňa rovnako ako nás?
Poďte sa s nami dozvedieť viac o príprave jedál, používaných surovinách, podelíme sa o tipy od našich šéfkuchárov a o zákulisné pikantnosti z našej kuchyne. Zaujíma nás aj váš názor a skúsenosti.
Vitajte :)